kroon

Fraaie hofwoningen in bijzondere Engelse Tudor-stijl

In totaal zullen er 46 woningen in dit deel van Landgoed Steenenburg worden gerealiseerd. De woningen zijn onderverdeeld in 18 levensloopbestendige woningen, 22 twee-onder-één-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen. Het wordt een gemêleerde wijk in Tudor-stijl dat goed aansluit op het landschappelijk karakter.

Tussen het groen en waterpartijen

De vijver in de wijk wordt ten opzichte van de huidige situatie vergroot en met de wijk verbonden door een groengebied. Alle woningen lijken wel anders of anders te staan. Sommige woningen krijgen een erker, andere een veranda of een dwarskap. Alle woningen hebben minimaal 1 parkeerplaats op eigen terrein.

Wat gaan we bouwen?

welkom op landgoed steenenburg

De seizoenen op z'n mooist

Er komen exclusieve tweekappers, royale vrijstaande woningen en gelijkvloerse woningen met veel ruimte om deze geheel naar eigen wens in te delen. Zowel de stijl van de woningen als de landschapsinrichting voegt zich naadloos naar het monumentale karakter van het landgoed. Hier zie je straks vanaf je eigen veranda lente, zomer, herfst en winter op z’n mooist voorbij komen. Zoals dat al eeuwenlang gebeurt op Landgoed Steenenburg.

Landgoed Steenenburg

Fase 2 nu in verkoop

Schrijf je nu in! de inschrijfperiode sluit op maandag 4 december 12:00 uur.