kroon

Veelgestelde vragen

Vragen over de verkoop

Door te gaan naar de pagina ‘aanmelden’ op deze site. Hier kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief en maak je direct een persoonlijk account aan. Via dit account kun je als de verkoop gestart is, je direct inschrijven voor het appartement van jouw voorkeur.

De start verkoop van de appartementen is nog niet bekend. De definitieve start verkoop datum zal via de nieuwsbrief worden aangekondigd.

De eerste stap is door je in te schrijven via de pagina ‘aanmelden’ op deze site. Je maakt daar een persoonlijk account aan. Zodra de appartementen in verkoop zijn kun je via het digitale inschrijfformulier je voorkeur voor een woning of appartement aangeven. Zodra het digitale inschrijfformulier beschikbaar is laten we u dit via de nieuwsbrief weten. 

Vanaf start verkoop zijn de verkoopstukken te downloaden op de projectwebsite en in je persoonlijke account omgeving.

De koopsommen worden voor start verkoop bekend gemaakt.

Zie toelichting inschrijfprocedure hier.

Staete Makelaars Drunen verkoopt de appartementen op Landgoed Steenenburg. U bereikt Staete via 0416 - 782 562 of nieuwbouw@staete.nl.

De appartementen zullen worden toegewezen op basis van de volgorde van de aangegeven voorkeuren. Bij meerdere gegadigden voor één woning vindt een toewijzing plaats. Hierbij wordt de ingevulde informatie, de financiële check en mate van belangstelling door het systeem meegenomen. Ook zal er rekening worden gehouden met voorverkoop inschrijvingen.

Vragen over het dorp / de wijk

De appartementen zijn voorzien van minimaal 1 parkeerplaats in de parkeergarage. Verder zijn er in het plangebied voldoende openbare parkeerplaatsen en voldoet het aan de gestelde eisen in het bestemmingsplan en de gemeentelijke parkeernota. 

Vragen over de woningen / appartementen

De appartementen hebben een  A+++ label.

Vrij op naam (v.o.n.) betekend dat de verkopende partij, in dit geval de ontwikkelaar, de kosten voor de overdracht betaald. Denk daarbij aan notariskosten en kadastrale kosten. 

Ja alle appartementen hebben een berging. 

De appartementen worden BENG opgeleverd. Daarmee voldoet het appartement aan de door de overheid vastgestelde norm BENG. Door toepassing van gevel-, vloer-, en dakisolatie en door energiezuinige installaties wordt aan deze normstelling voldaan. 

Ja.

Het appartement wordt in basis niet voorzien van een keuken. Tijdens de kopersgesprekken en in de showroom kan deze naar wens verder worden samengesteld.

Ja, er zit standaard sanitair in het appartement. Tijdens de verkoopgesprekken kunnen de badkamer en toilet naar wens worden ingericht. 

De badkamer en toilet worden standaard voorzien van Villeroy en Boch sanitair, Grohe kranen en wand- en vloertegels.

Ja er rust een zelfbewoningsplicht op de appartementen voor de eerste 6 jaar. Dit betekent dat je de woningen voor deze periode niet mag verhuren en dat deze uitsluitend gebruikt mogen worden voor zelfbewoning. 

Ja deze is beschikbaar bij de start van de verkoop. En te downloaden bij de verkoopstukken.

De aansluiting op het glasvezelnet of kabelnet (het abonnement) dien je zelf aan te vragen. Aansluitingen voor elektra en water worden door de regionale netbeheerder verzorgd. Ook Ziggo en Reggefiber (indien van toepassing) zorgen voor een aansluiting tot in de meterkast.

Planning

Dit is afhankelijk van de opschortenden voorwaarde van onder andere; de planning van het bouwrijp maken, het aanleggen van de nutstracés, het verkoopresultaat en de afgifte omgevingsvergunning. Voor de appartementen is dit nog niet bekend. 

Wanneer de appartementen worden opgeleverd is nog niet bekend. 

Nee, deze appartementen zijn uniek en zijn nog nergens te bezichten.

Er zijn geen vragen gevonden.