kroon

Veelgestelde vragen

Vragen over de verkoop

Door te gaan naar de pagina ‘aanmelden’ op deze site. Hier kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief en maak je direct een persoonlijk account aan. Via dit account kun je als de verkoop gestart is, je direct inschrijven voor de woning van jouw voorkeur.

De verkoop van de 2e fase op Landgoed Steenenburg start op maandag 27 november om 12:00 uur.

Naar verwachting start de verkoop van de appartementen Q1 2024.

De eerste stap is door je in te schrijven via de pagina ‘aanmelden’ op deze site. Je maakt daar een persoonlijk account aan. Zodra de woningen of appartementen in verkoop zijn kun je via het digitale inschrijfformulier je voorkeur voor een woning of appartement aangeven. Zodra het digitale inschrijfformulier beschikbaar is laten we u dit via de nieuwsbrief weten. 

Vanaf start verkoop zijn de verkoopstukken te downloaden op de projectwebsite.

De koopsommen worden voor start verkoop bekend gemaakt.

Zie toelichting inschrijfprocedure hier.

Staete Makelaars Drunen verkoopt de woningen en appartementen op Landgoed Steenenburg. U bereikt Staete via 0416 - 782 562 of nieuwbouw@staete.nl.

De woningen zullen worden toegewezen op basis van de volgorde van de aangegeven voorkeuren. Bij meerdere gegadigden voor één woning vindt een toewijzing plaats. Hierbij wordt de ingevulde informatie, de financiële check en mate van belangstelling door het systeem meegenomen. Ook zal er rekening worden gehouden met voorverkoop inschrijvingen.

Vragen over het dorp / de wijk

Alle woningen zijn voorzien van minimaal 1 parkeerplaats op eigen terrein. Verder zijn er in het plangebied voldoende openbare parkeerplaatsen en voldoet het aan de gestelde eisen in het bestemmingsplan en de gemeentelijke parkeernota. 

Op deze kaart kan je de ligging van de woningen zien (aan de oostzijde van het Kasteel)

Vragen over de woningen

De woningen hebben een  A+++ label.

Vrij op naam (v.o.n.) betekend dat de verkopende partij, in dit geval de ontwikkelaar, de kosten voor de overdracht betaald. Denk daarbij aan notariskosten en kadastrale kosten. 

Ja alle woningen hebben een berging. 

De woningen worden BENG opgeleverd. Daarmee voldoet de woning aan de door de overheid vastgestelde norm BENG. Door toepassing van gevel-, vloer-, en dakisolatie en door energiezuinige installaties wordt aan deze normstelling voldaan. Zo wordt er gebruik gemaakt van een warmtepomp met bodemlussen en PV-panelen..

Ja.

De woning wordt in basis niet voorzien van een keuken. Tijdens de kopersgesprekken en in de showroom kan deze naar wens verder worden samengesteld.

Ja, d.m.v. onze sanitairconfigurator (voor de woningen) kan de badkamer en toilet naar wens worden ingericht.

De badkamer en toilet worden standaard voorzien van Villeroy en Boch sanitair, Grohe kranen en wand- en vloertegels.

Ja er rust een zelfbewoningsplicht op de woningen voor de eerste 6 jaar. Dit betekent dat je de woningen voor deze periode niet mag verhuren en dat deze uitsluitend gebruikt mogen worden voor zelfbewoning. 

Ja deze is beschikbaar bij de start van de verkoop. En te downloaden bij de verkoopstukken.

De aansluiting op het glasvezelnet of kabelnet (het abonnement) dien je zelf aan te vragen. Aansluitingen voor elektra en water worden door de regionale netbeheerder verzorgd. Ook Ziggo en Reggefiber (indien van toepassing) zorgen voor een aansluiting tot in de meterkast.

Planning

Dit is afhankelijk van de opschortenden voorwaarde van onder andere; de planning van het bouwrijp maken, het aanleggen van de nutstracés, het verkoopresultaat en de afgifte omgevingsvergunning. De planning is om in het tweede kwartaal van 2024 te starten met de bouw. 

Indien de bouw in het tweede kwartaal van 2024 van start kan, zullen de eerste woningen in het tweede kwartaal van 2025 worden opgeleverd.

Nee, deze woningen zijn uniek en zijn nog nergens te bezichten.

Er zijn geen vragen gevonden.