Een dag op Steenenburg

tekst

Beste geïnteresseerde, 

In de vorige nieuwsbrief namen we een kijkje in de omgeving van Landgoed Steenenburg en beschreven we wat daar allemaal te doen en te beleven is. Maar ook op het landgoed zelf hoef je jezelf bepaald niet te vervelen. Lees snel verder en waan jezelf een dag op Steenenburg.

Jouw dag kon niet beter beginnen

Stel je voor: op een zonnige zaterdagochtend ontwaak je met een koor van vogels, terwijl de zonnestralen gefilterd door de gordijnen van je ruime masterbedroom vallen. Je staat op, parkt je badjas uit de inloopkast en slaat de deuren naar het terras open. Je neemt plaats op je loungebank, geniet voordat je je krant openslaat nog even van het uitzicht en de dieren die in de ochtenddauw verschijnen en slaat de krant open. Jouw dag in de woondroom van de wijk Gouverneur kon niet beter beginnen. 

 

In stilte slenteren over jouw landgoed

Die dag wordt vervolgd met een heerlijke wandeling op Landgoed Steenenburg. Want wie na zijn ochtendritueel over de drempel van woongebouw Isabella en Florentius stapt, staat meteen midden in het volwassen groen. Op het landgoed kun je heerlijk wandelen, bijvoorbeeld van Gouverneur naar Gravin of onder de monumentale bomen. Erg prettig is dat je zo'n frisse ochtendwandeling kunt afsluiten met een heerlijke capuccino op het terras van Brasserie d'Oultremont in het Kasteel. Dat ligt straks -letterlijk- op een steenworp afstand van Gouverneur. Een chique pleisterplaats waar je je buren tegenkomt of je vrienden mee naartoe neemt. 

   
 

Een lege agenda biedt volop mogelijkheden

Eenmaal terug thuis hoef je jezelf ook zeker niet te vervelen. Zo kun je jouw vrienden uitnodigen voor een diner op je eigen luxe terras en genieten van de prachtige omgeving om je heen die Landgoed Steenenburg te bieden heeft. Of spreek met je buren af om gezellig te borrelen onder de pergola in de prachtig ingerichte daktuin tussen de twee woongebouwen in. Wie weet sluiten er wel meer buren aan en leer je nieuwe mensen kennen. Maar natuurlijk hoeft niets en mag alles. Hier woon je in alle weelde en vrijheid, in de geborgenheid van je eigen domein. Dit is pas echt de kroon op je woondroom!

 
 
 

Vragen?

 

Heb je vragen over wonen op Landgoed Steenenburg?  Met de chatfunctie kun je al je vragen stellen. Je kunt ook contact opnemen met Staete Makelaars. De gegevens vind je hieronder. De komende weken zullen we steeds meer delen over wonen op Landgoed Steenenburg, dus houd deze nieuwsbrief goed in de gaten!

 

Met hartelijke groet,
Team Steenenburg

 
Ga naar de website
 
 
 


cf802cde-70ad-7cbe-899d-ef6cb6bf551a.png
Heb je vragen?

Met deze nieuwsbrief ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot dit project. Mocht je vragen hebben over de woningen op Landgoed Steenenburg, dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. Telefoon: 0416-782 562, e-mail: nieuwbouw@staete.nl


Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden. 
Je kunt je uitschrijven