Voorbereiding appartementen Gouverneur gestart!

 
22 december 2023

Beste geïnteresseerde, 

Mooi nieuws zo net voor de feestdagen: na de voorspoedige verkoop van de bijzondere hofwoningen van woonwijk Gravin, bijna alle woningen zijn (voorlopig) verkocht, is het tijd voor een doorkijkje naar wonen op niveau van een geheel eigen allure. Namelijk in de betoverende groene wereld van Gouverneur. Het project wordt op dit moment uitgewerkt en de voorbereidingen voor de verkoop van de appartementen zijn gestart!

De idylle van een eigen domein

Wie straks het terrein van Gouverneur betreedt, komt vanuit de hectiek van alledag terecht in de idylle van een eigen domein. Een betoverende, groene omgeving die onmiddelijk een gevoel van behaaglijke rust oproept. Een sensatie die alleen nog maar wordt versterkt op het moment dat je één van de appartementsgebouwen betreedt. Hoe verder je naar binnenloopt, hoe lichter het voelt. In de appartementen van Gouverneur ervaar je optimale vrijheid in alle geborgenheid.

Licht, luxe en ruimte

Hendriks Coppelmans werkt op dit moment aan de eerste twee appartementsgebouwen die het in de boskamer tegenover woonwijk Gravin op Landgoed Steenenburg gaat realiseren. Zowel de directe omgeving, de appartementen en zelfs de gemeenschappelijke ruimtes ademen straks luxe, licht en ruimte. De start verkoop zal naar verwachting in het voorjaar van 2024 plaatsvinden.

Op de afbeelding hieronder is de boskamer waar straks Gouverneur zal verrijzen weergegeven.

Moderne, chique uitstraling

Buiten wordt het effect van luxe, licht en ruimte onderstreept door de moderne, chique uitstraling van de architectuur en de wijze waarop de gebouwen in het landschap staan. De rijk aangeklede buitenruimte nodigt straks uit om te genieten van het buitenzijn, al dan niet in het gezelschap van je buren, je familie of vrienden. Wandel straks op je gemak over het smaakvol ingerichte terrein tegen het groene decor van de monumentale bomen op het landgoed. Of neem je bezoek mee voor een kop koffie in de brasserie van Kasteel d'Oultremont. Verder de natuur in? De Drunense Duinen liggen op fietsafstand!

Herten spotten

De luxueuze en ruime appartementen hebben een royale buitenruimte met direct uitzicht op het uitbundige groen van Landgoed Steenenburg. Hier kun je in de nevel van de vroege ochtend vanaf je terras misschien zelfs een hert spotten aan de bosrand terwijl je in je kopje koffie roert. Is het daar te koud voor, dan blijft het door de verdiepingshoge raampartijen van je woning ook in winterse omstandigheden aangenaam licht. 

Stijlvolle klasse, rust en optimale vrijheid

Kortom: in Gouverneur vind je stijlvolle klasse, rust en optimale vrijheid op een steenworp afstand van alle voorzieningen. Ook hier is het historisch goed op Landgoed Steenenburg

Vragen?

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de appartementen. Heb je nog vragen over Landgoed Steenenburg en/of de appartementen? Met de chatfunctie in je persoonlijke account kun je al je vragen stellen. Je kunt ook contact opnemen met Staete Makelaars. De gegevens vind je hieronder.

We wensen je hele fijne feestdagen en een zeer voorspoedig 2024!

 
Met hartelijke groet,
Team Steenenburg

6b5b1121-6b27-8901-0519-fc15d3df2de0.jpeg
Ga naar de website


cf802cde-70ad-7cbe-899d-ef6cb6bf551a.png
Heb je vragen?

Met deze nieuwsbrief ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot dit project. Mocht je vragen hebben over de woningen op Landgoed Steenenburg, dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. Telefoon: 0416-782 562, e-mail: nieuwbouw@staete.nl

Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden.
 
Je kunt je voorkeuren wijzigen of je uitschrijven.