Geef nu je woningvoorkeuren door!

28 september 2023

Beste geïnteresseerde, 

De voorverkoop van de eerste hofwoningen van de woonwijk Gravin op Landgoed Steenenburg in Drunen loopt nog tot zondag 1 oktober. Tot die datum kun je ons laten weten welke hofwoning jouw droomhuis is. De belangstelling is groot dus vergeet niet jouw voorkeur(en) aan ons door te geven. Dat geeft je een streepje voor bij de uiteindelijke woningtoewijzing.

Droomwoningen in Tudor-stijl


 
In deze eerste fase realiseren we 28 hofwoningen in het groene en waterrijke deelgebied Gravin. Een gemêleerde woonwijk in Engelse Tudor-stijl die goed aansluit bij het landschappelijk karakter van het gebied. Deze eerste fase bied je de keuze uit zes woningtypes, allemaal met dezelfde uitstraling. Prominente schoorstenen, vakwerkhuisdetails, erkers, veranda’s, een schapenhek van kastanjehout; alles ademt de karakteristieke sfeer van het Engeland van weleer. En door de enorme variatie zijn bijna alle woningen uniek.
 

Levensloopbestendig wonen

Ook bijzonder: alle woningen zijn levensloopbestendig of zijn dat in de toekomst eenvoudig te maken. Daarnaast kies je met een hofwoning op Landgoed Steenenburg voor wonen op een plek die in meerdere opzichten monumentaal te noemen is. Hier leef je midden in het groen in de geborgenheid van een uniek landgoed, op loopafstand van Kasteel d’Oultremont én op tien minuten van het levendige Drunen,
‘s-Hertogenbosch en Waalwijk.

Op Landgoed Steenenburg kun je een leven lang Historisch Goed Wonen. 

Geef nú je woningvoorkeur door

Mis deze kans niet en geef nú  jouw woningvoorkeur(en) door. Zoals gezegd kan dat nog tot 1 oktober. De officiële verkoop start op 11 oktober a.s. Daarvan houden we je op de hoogte.

Hoe geef ik mijn woningvoorkeur door?

Log in op je accountomgeving en klik op ‘aanbod’. Klik op de hofwoning(en) van je voorkeur en vervolgens op ‘toevoegen’ om je voorkeur(en) kenbaar te maken.
 
Ga naar de website

Vragen?

Heb je vragen over wonen op Landgoed Steenenburg? Maak dan een account aan via de website www.wonenoplandgoed-steenenburg.nl. Of klik hierboven om naar de website te gaan. Met de chatfunctie kun je al je vragen stellen. Je kunt ook contact opnemen met Staete Makelaars. De gegevens vind je hieronder.
Met hartelijke groet,
Team Steenenburg


cf802cde-70ad-7cbe-899d-ef6cb6bf551a.png
Heb je vragen?

Met deze nieuwsbrief ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot dit project. Mocht je vragen hebben over de woningen op Landgoed Steenenburg, dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. Telefoon: 0416-782 562, e-mail: nieuwbouw@staete.nl

Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden.