Voorverkoop gestart

 

 

22 september 2023

Beste geïnteresseerde, 

De voorverkoop van de hofwoningen in de wijk Gravin op Landgoed Steenenburg is gestart. De hofwoningen die hier zullen verrijzen zijn geschikt voor diverse doelgroepen. Ook voor (toekomstige) gezinnen: wat dacht je van een stijlvolle tweekapper? Een hofwoning die perfect aansluit bij jouw wensen. En vliegen je kinderen straks uit, dan is de woning  levensloopbestendig te maken doordat de garage extra groot is.

Warme belangstelling


 
Dat de bijzondere, Engelse sfeer van de hofwoningen bijzonder enthousiast wordt ontvangen, merken we wel aan de vele positieve reacties. En die warme belangstelling geldt niet in de laatste plaats voor de ruime, duurzame tweekappers. 
 

Een leven lang historisch goed wonen

Ook de setting van de hofwoningen is in meerdere opzichten ideaal te noemen. In de wijk Gravin woon je straks in de geborgenheid van een uniek landgoed op loopafstand van Kasteel d’Oultremont én op tien minuten fietsen van de prachtige natuur van de Loonse en Drunense Duinen. Daarnaast vind je op een steenworp afstand alle voorzieningen van het levendige Drunen en heb je de reuring van steden als ’s-Hertogenbosch en Waalwijk onder handbereik. 

Op Landgoed Steenenburg kun je een leven lang Historisch Goed Wonen. 

Wat is jouw droomwoning?

Mis deze kans niet en laat ons weten welke hofwoning jouw droomhuis is. Je kunt jouw woningvoorkeur(en) tot 1 oktober a.s. doorgeven. Dat geeft je een streepje voor bij de uiteindelijke woningtoewijzing. De officiële verkoop start op 11 oktober a.s. Daarvan houden we je op de hoogte.

Voorkeur doorgeven

Wil je meteen je jouw woningvoorkeur doorgeven? Log dan in op je accountomgeving en klik op ‘aanbod’. Klik op de hofwoning(en) van je voorkeur en vervolgens op ‘toevoegen’ om je voorkeur(en) kenbaar te maken.
 
Ga naar de website

Vragen?

Heb je vragen over wonen op Landgoed Steenenburg? Maak dan een account aan via de website www.wonenoplandgoed-steenenburg.nl. Of klik hierboven om naar de website te gaan. Met de chatfunctie kun je al je vragen stellen. Je kunt ook contact opnemen met Staete Makelaars. De gegevens vind je hieronder.
Met hartelijke groet,
Team Steenenburg


cf802cde-70ad-7cbe-899d-ef6cb6bf551a.png
Heb je vragen?

Met deze nieuwsbrief ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot dit project. Mocht je vragen hebben over de woningen op Landgoed Steenenburg, dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. Telefoon: 0416-782 562, e-mail: nieuwbouw@staete.nl

Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden.