kroon

De voordelen van nieuwbouw

Een nieuwbouw appartement op Steenenburg neemt enorm veel voordelen met zich mee. Dankzij de huidige wet- en regelgeving moeten nieuwbouwwoningen voldoen aan de regels voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG). Deze appartementen zijn dus zeer energiebesparend. 

Verkoopproces

Meld je aan als geïnteresseerde. Dat kan met het aanmeldformulier. Zo weten we dat jij belangstelling hebt in een appartement op Landgoed Steenenburg en kunnen we je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen die betrekking hebben op het project. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail en kan je inloggen in je account. Dit account heb je ook nodig om in de voorverkoop fase je woningvoorkeur en in de verkoop fase je definitieve keuze door te geven.

Voordat de verkoop definitief start is er de voorverkoop. In deze fase staan de verschillende type appartementen online met een prijsindicatie per type. Ook zijn de bouwnummers bekend. In je account kan je het bouwnummer van je voorkeur aanvinken. Of bouwnummers, want je kan meerdere voorkeuren aangeven. Dit is geen officiële inschrijving, wel levert het aangeven van je woningvoorkeur een voordeel op bij de uiteindelijke toewijzing van de appartementen.

Nu je weet welke appartementen er gebouwd worden en wat de prijsindicatie van jouw favoriete appartement is kan je met deze gegevens naar je hypotheekadviseur  voor een financiële check. Zo weet je hoeveel financiële ruimte je hebt. Met een financiële check ben je goed voorbereid als de verkoop start. Bij inschrijving kan jij je financiële check uploaden in je account. Heb jij je financiële check geüpload, dan levert je dit voorrang op bij de toewijzing.

Vanaf de start verkoop vind je alle verkoopdocumentatie, zoals de definitieve prijslijst, de technische omschrijvingen en de verkooptekeningen op de website. Je kunt gedurende de inschrijfperiode online inschrijven via het inschrijfformulier in je persoonlijke account. De start verkoop zal via de nieuwsbrief worden aangekondigd.

Na de inschrijfperiode worden de appartementen toegewezen. Krijg je een appartement toegewezen, dan word je gebeld door de makelaar om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak wordt er meer informatie gegeven over het verdere proces. Behoor je niet tot één van de gelukkigen, dan plaatsen we je automatisch op de reservelijst. 

Indien je een optie krijgt op een appartement, kan je beslissen of je het appartement definitief wilt kopen. Ga je door met de koop? Dan maakt de makelaar de koopovereenkomst voor je op. 

De start van de bouw is afhankelijk van de voortgang van de verkoop. Is hier meer over bekend, dan houden we je uiteraard op de hoogte. 

Financieel advies op maat

De financieel adviseur denkt in alle situaties graag met je mee. Voor de diverse doelgroepen hebben we uitgebreide oplossingen. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw nieuwbouwwoning op Landgoed Steenenburg. Met behulp van onderstaande button vraag je jouw financiële check aan. We helpen je graag je droomwoning op Landgoed Steenenburg te realiseren!

Staete Makelaars staan voor je klaar

Heb je vragen over dit project? Neem dan contact op met onze nieuwbouwspecialist.

Louise Vugts
Louise@staete.nl
0416-782 562

welkom op landgoed steenenburg

duurzaam wonen tussen het groen

Landgoed Steenenburg

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Achter de schermen zijn we gestart met de voorbereidingen van de Gouverneur. Hier verrijzen circa 120 appartementen in een betoverende groene omgeving. Wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!