Een eerste impressie

 
 
tekst

Beste geïnteresseerde, 

In de vorige nieuwsbrieven hebben we je meegenomen in wat er allemaal op en in de omgeving van het landgoed te beleven is en hebben we jouw gevraagd een enquête in te vullen om je woonwensen kenbaar te maken. We zijn erg blij dat velen van jullie dit ook hebben gedaan. Hierdoor kunnen we wel stellen dat de  appartementen van Isabella en Florentius in alle opzichten de kroon op je woondroom beloven te worden! Hoog tijd om te onthullen hoe die woondroom eruit gaat zien ......

Een eerste impressie

Met veel plezier delen we hierbij de eerste impressie van Isabella, het gebouw dat als eerste in de verkoop zal gaan. Het is een modern, eigentijds gebouw met fraaie raampartijen. Ieder appartement heeft een fantastisch balkon of terras, met een dito beleving van de parkachtige omgeving of de fraaie binnentuin. Hier woon je in alle rust op een monumentaal landgoed met de reuring van steden als Den Bosch en Breda om de hoek. 

 

 

Bouw hofwoningen

Ook over de hofwoningen kunnen we goed nieuws vertellen! Nu de omgevingsvergunning definitief is, kan de bouw van de 46 hofwoningen in het middengebied van Landgoed Steenenburg beginnen! Na de zomervakantie start Hendriks Coppelmans met de grondwerkzaamheden op de plek waar de woningen worden gerealiseerd. Lees het volledige bericht op onze website door te klikken op onderstaande button. 

 

 
Lees het artikel over de hofwoningen
 
 

Vragen?

 

De komende weken delen we steeds informatie over de appartementen Isabella en Florentius van Gouverneur en de verkoop van de appartementen. Houd deze nieuwsbrief daarom goed in de gaten! Heb je vragen over wonen op Landgoed Steenenburg? Met de chatfunctie kun je al je vragen stellen. Je kunt ook contact opnemen met Staete Makelaars. De gegevens vind je hieronder.

 

Met hartelijke groet,
Team Steenenburg

 
Ga naar de website
 
 
 


cf802cde-70ad-7cbe-899d-ef6cb6bf551a.png
Heb je vragen?

Met deze nieuwsbrief ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot dit project. Mocht je vragen hebben over de woningen op Landgoed Steenenburg, dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. Telefoon: 0416-782 562, e-mail: nieuwbouw@staete.nl


Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden.