De omgeving van Steenenburg

tekst

Beste geïnteresseerde, 

De Kroon op je Woondroom. Dat is een luxe appartement in Isabella en Florentius van Gouverneur op Landgoed Steenenburg. Een monumentale en parkachtige omgeving tussen Drunen en Nieuwkuijk. Dit eeuwenoude landgoed ligt ook nog eens bijzonder centraal. Hier woon je idyllisch en exclusief met alle mooie dingen van het leven onder handbereik! Bekijk hieronder wat de omgeving je allemaal te bieden heeft.

 

Genieten op en rondom Steenenburg

Op het landgoed kun je binnenwandelen bij kasteel d'Oultremont. Voor een glaasje wijn op het terras, maar ook voor een dinertje in de Brasserie. In Drunen en Nieuwkuijk kun je uitstekend terecht voor je boodschappen, een goed restaurant of om te sporten. Bewegen en genieten kun je ook in de prachtige natuur van de Loonse en Drunense Duinen. Je bent er na een fietstochtje van 10 minuten en je kunt er eindeloos wandelen, fietsen, mountainbiken en zelfs paardrijden. Sla je graag een balletje golf? dan kun je terecht bij Bernardus Golf in Cromvoirt

 

De wereld aan je voeten

Een paar kilometer verderop vind je aan de Maas het charmante vestingstadje Heusden. Met zijn pittoreske straatjes, eeuwenoude panden en originele winkeltjes een uitstekende bestemming om een middagje door te brengen, een terrasje te pikken of het water op te gaan. Heb je liever zin in een avondje uit of een dagje winkelen? Vanuit Landgoed Steenenburg ben je in no-time in steden als 's-Hertogenbosch en Breda. Stuk voor stuk plaatsen die op het gebied van werken, winkelen, kunst en cultuur veel te bieden hebben. En met Eindhoven Airport op slechts een halfuurtje rijden, ligt de rest van de wereld aan je voeten. 

 
 
 
 
 

Vragen?

 

De komende weken delen we steeds meer over de appartementen Isabella en Florentius van Gouverneur en de verkoop van de appartementen. Houd deze nieuwsbrief daarom goed in de gaten! Heb je vragen over wonen op Landgoed Steenenburg? Met de chatfunctie kun je al je vragen stellen. Je kunt ook contact opnemen met Staete Makelaars. De gegevens vind je hieronder.

 

Met hartelijke groet,
Team Steenenburg

 
Ga naar de website
 
 
 


cf802cde-70ad-7cbe-899d-ef6cb6bf551a.png
Heb je vragen?

Met deze nieuwsbrief ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot dit project. Mocht je vragen hebben over de woningen op Landgoed Steenenburg, dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. Telefoon: 0416-782 562, e-mail: nieuwbouw@staete.nl


Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden. 
Je kunt je uitschrijven