Bekijk de video over het landgoed

 
 
tekst

Beste geïnteresseerde, 

De afgelopen tijd hebben we het een en ander gedeeld over Isabella en Florentius. Dit zijn de twee luxe appartementsgebouwen die we gaan realiseren midden in de monumentale omgeving van Landgoed Steenenburg. Prestigieus wonen in de Brabantse natuur. Dat klinkt natuurlijk reuze aantrekkelijk, maar hoe ziet dat er ook alweer uit?

 

Eerder namen de makelaars Hugo Finkers en Louise Vugts van Staete Makelaars je in een video mee over het landgoed. Om je geheugen even op te frissen kun je het filmpje nog een keer bekijken en zien hoe de kroon op je woondroom gestalte krijgt op Landgoed Steenenburg. Druk op de button hieronder om het filmpje te bekijken. 

 

Bekijk de video

Woonwensen

 

In de vorige nieuwsbrief vroegen we je om de woonwensenenquête in te vullen. Wij zijn namelijk erg benieuwd naar jouw woonwensen, zodat wij hier zo goed mogelijk rekening mee kunnen houden. Heb jij dit nog niet gedaan? Klik dan op de button hieronder en vul de enquête in. Door het invullen van deze enquête heb je bij de toewijzing van de appartementen namelijk een streepje voor! 

 

Ga naar de enquête
 
 
 
 

Vragen?

De komende weken delen we steeds meer informatie over de appartementen Florentius en Isabella van Gouverneur en de verkoop van de appartementen. Houd deze nieuwsbrief daarom goed in de gaten! Heb je vragen over wonen op Landgoed Steenenburg? Met de chatfunctie kun je al je vragen stellen. Je kunt ook contact opnemen met Staete Makelaars. De gegevens vind je hieronder.

 

Met hartelijke groet,
Team Steenenburg

 
Ga naar de website
 
 
 


cf802cde-70ad-7cbe-899d-ef6cb6bf551a.png
Heb je vragen?

Met deze nieuwsbrief ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot dit project. Mocht je vragen hebben over de woningen op Landgoed Steenenburg, dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. Telefoon: 0416-782 562, e-mail: nieuwbouw@staete.nl


Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden.



 
Je kunt je uitschrijven