Woonwensenenquête

 
 
tekst

Beste geïnteresseerde, 

In de vorige nieuwsbrief hebben we de namen van de eerste twee appartementsgebouwen bekend gemaakt. Achter de schermen zijn we bezig het ontwerp van deze gebouwen verder te optimaliseren tot een waardige kroon op je woondroom. Maar uiteindelijk is die woondroom natuurlijk voor iedereen anders. Vandaar dat we je willen vragen onze woonwensenenquête in te vullen. 

 

 
 
 

 

Bepaal je woondroom

Uiteraard zijn wij heel benieuwd waar jouw stijlappartementen aan moeten voldoen. Op die manier krijgen we een beeld van de wensen en verwachtingen van de toekomstige bewoners van Florentius en Isabella. En die moeite wordt beloond! Met het invullen van de enquête heb je een streepje voor als we de appartementen straks gaan toewijzen. De woonwensenenquête is te vinden in je persoonlijke accountomgeving op de website of klik op de button hieronder om rechtstreeks naar de enquête te gaan. 

 

 
Ga naar de enquête

Vragen?

 

De komende weken delen we steeds meer informatie over de appartementen Florentius en Isabella van Gouverneur en de verkoop van de appartementen. Houd deze nieuwsbrief daarom goed in de gaten! Heb je vragen over wonen op Landgoed Steenenburg? Met de chatfunctie kun je al je vragen stellen. Je kunt ook contact opnemen met Staete Makelaars. De gegevens vind je hieronder.

 

Met hartelijke groet,
Team Steenenburg

 
Ga naar de website
 
 
 


cf802cde-70ad-7cbe-899d-ef6cb6bf551a.png
Heb je vragen?

Met deze nieuwsbrief ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot dit project. Mocht je vragen hebben over de woningen op Landgoed Steenenburg, dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. Telefoon: 0416-782 562, e-mail: nieuwbouw@staete.nl


Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden. 
Je kunt je uitschrijven