Welkom in Gouverneur!

 
 
tekst

Beste geïnteresseerde, 

In december hebben wij een eerste aankondiging gedaan over de appartementen op Landgoed Steenenburg. We krijgen hier veel vragen over. Over de definitieve start verkoop en de prijzen van de appartementen kunnen wij helaas nog niets vertellen. De komende weken gaan we steeds meer informatie delen over de appartementen. Houdt deze nieuwsbrief daarom goed in de gaten! 

 

Oprijlaan naar exclusiviteit

 

Wel kunnen we alvast verklappen dat de eerste twee gebouwen de namen 'Isabella' en 'Florentius' krijgen. De luxe appartementen staan straks midden in de monumentale omgeving van Landgoed Steenenburg. Een autoluwe, parkachtige omgeving waar je vanaf de rotonde je 'eigen' met bomen omzoomde oprijlaan oprijdt. Via deze weg, het Ridderspoor geheten, treedt je de exclusiviteit van jouw eigen domein binnen: Welkom op de Gouverneur.

 

Druk op de afbeelding hierboven voor een eerste indruk van 'De Kroon op je Woondroom'! 

 
 
 
 

Vragen?

 

Heb je vragen over wonen op Landgoed Steenenburg?  Met de chatfunctie in je persoonlijk account kun je al je vragen stellen. Je kunt ook contact opnemen met Staete Makelaars. De gegevens vind je hieronder.

 

Met hartelijke groet,
Team Steenenburg

 
Ga naar de website
 
 
 


cf802cde-70ad-7cbe-899d-ef6cb6bf551a.png
Heb je vragen?

Met deze nieuwsbrief ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot dit project. Mocht je vragen hebben over de appartementen op Landgoed Steenenburg, dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. Telefoon: 0416-782 562, e-mail: nieuwbouw@staete.nl


Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden. 
Je kunt je uitschrijven