Vergeet je niet in te schrijven!

 
 
tekst

Beste Xitres, 

De verkoop van de tweede fase van woonwijk Gravin op Landgoed Steenenburg is in volle gang. Wil jij ook nog kans maken op één van de woningen op Landgoed Steenenburg? Vergeet jezelf dan niet uiterlijk maandag 4 december voor 12:00 uur in te schrijven met het inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving.

Let op! Een inschrijving in de eerste fase betekent niet automatisch dat je ook ingeschreven staat voor de tweede fase. Wil je toch kans maken op een woning in de tweede fase, dan zul je jezelf  nogmaals in moeten schrijven. 

 

Wonen op een historisch landgoed

Met een hofwoning op Landgoed Steenenburg kies je voor wonen op een plek die in meerdere opzichten monumentaal te noemen is. Hier leef je midden in het groen in de geborgenheid van een uniek landgoed, op loopafstand van Kasteel d'Oultremont én op tien minuten van het levendige Drunen, Den Bosch en Waalwijk. Wist je ook al dat alle woningen op Landgoed Steenenburg levensloopbestendig zijn of eenvoudig levensloopbestendig te maken? Dat is maar goed ook, want zodra je hier eenmaal woont wil je hier nooit meer weg!

 
 
 

Vragen?

 

Heb je vragen over wonen op Landgoed Steenenburg of het inschrijfformulier? Maak dan een account aan via de website www.wonenoplandgoed-steenenburg.nl. Of klik hieronder om naar de website te gaan. Met de chatfunctie kun je al je vragen stellen. Je kunt ook contact opnemen met Staete Makelaars. De gegevens vind je hieronder.

 

Met hartelijke groet,
Team Steenenburg

 
Ga naar de website
 
 
 


cf802cde-70ad-7cbe-899d-ef6cb6bf551a.png
Heb je vragen?

Met deze nieuwsbrief ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot dit project. Mocht je vragen hebben over de woningen op Landgoed Steenenburg, dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. Telefoon: 0416-782 562, e-mail: nieuwbouw@staete.nl


Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden. 
Je kunt je uitschrijven