Eerste overeenkomsten getekend!

 
tekst

Beste Xitres,

De verkoop van de eerste 28 hofwoningen in Gravin op Landgoed Steenenburg in Drunen verloopt zeer voorspoedig. Ondertussen zijn alle woningen verkocht onder voorbehoud of onder optie! Er is veel belangstelling in de stijlvolle hofwoningen van Gravin in de kenmerkende Engelse Tudor-stijl. We zijn erg blij dat onze kandidaten hier zo gecharmeerd van zijn. Dat heeft dan ook al een groot aantal ondertekende overeenkomsten opgeleverd.

 

 

Verhalen van kopers

Nu er al meerdere kopers bij de makelaar aan tafel hebben gezeten, horen we ook leuke verhalen waarom zij een woning op Landgoed Steenenburg hebben gekocht. Zo heeft iedereen zijn eigen reden om op dit mooie Landgoed te komen wonen. Enkele leuke quotes zijn:

- "Ik ben opgegroeid in Drunen en ben later verhuisd naar de Randstad. Toen ik het project Landgoed Steenenburg voorbij zag komen en de prachtige woningen zag, voelde het voor mij als het ideale moment om terug te keren naar mijn geboortedorp."

- "Wij willen graag dichtbij Den Bosch wonen. Landgoed Steenenburg biedt ons een huis in een bosrijke omgeving maar toch op een steenworp afstand van de stad". 

 

 

 

Jouw droomwoning in Gravin

De komende periode zullen we je verder informeren over de ontwikkelingen op het landgoed. Houdt daarom de website en nieuwsbrief in de gaten. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun jij vol vertrouwen de stappen zetten naar jouw droomwoning op Landgoed Steenenburg! 

 

Met hartelijke groet,
Team Steenenburg

 
Ga naar de website
 
 
 


cf802cde-70ad-7cbe-899d-ef6cb6bf551a.png
Heb je vragen?

Met deze nieuwsbrief ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot dit project. Mocht je vragen hebben over de woningen op Landgoed Steenenburg, dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. Telefoon: 0416-782 562, e-mail: nieuwbouw@staete.nl


Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden.