Start verkoop 2e fase hofwoningen!

27  november 2023

Beste geïnteresseerde,

De verkoop van de tweede fase van de woonwijk Gravin op Landgoed Steenenburg is gestart! Vanaf nu kun je je inschrijven voor de laatste 18 hofwoningen in Engelse Tudor-stijl op het landgoed. In jouw persoonlijke accountomgeving tref je bij 'documenten' alle informatie over deze hofwoningen aan. Verder vind je na het inloggen een downloadpagina om de definitieve verkoopdocumenten te downloaden. Deze informatie vind je ook terug bij ‘woningaanbod’.

 

Inschrijving

Schrijf je uiterlijk vóór maandag 4 december 12:00 uur in om jezelf kandidaat te stellen voor de hofwoning(en) van jouw voorkeur. Inschrijven doe je via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving. Als de inschrijftermijn op 4 december gesloten is, wijzen we de hofwoningen zo snel mogelijk toe. Mocht jou een woning zijn toegewezen, dan zal de makelaar contact met je opnemen.
Schrijf je in
Let op!

Alleen volledig ingevulde digitale inschrijfformulieren die uiterlijk op 4 december vóór 12:00 uur zijn ingediend, worden meegenomen in de toewijzing van de hofwoningen.

Afsprakenmodule

Heb je vragen over het inschrijfformulier of over de documentatie op de website? Dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. De contactgegevens vind je hieronder. Het is ook nog mogelijk via de afsprakenmodule een afspraak te maken met Staete Makelaars. Bijvoorbeeld als je na het doornemen van de verkoopstukken nog vragen hebt.

De link naar de afsprakenmodule vind je hieronder. Het team nieuwbouwspecialisten van Staete Makelaars staat voor je klaar.

 
Ga naar de afsprakenmodule

Vragen?

Heb je vragen over wonen op Landgoed Steenenburg? Maak dan een account aan via de website www.wonenoplandgoed-steenenburg.nl. Of klik hieronder om naar de website te gaan. Met de chatfunctie kun je al je vragen stellen. Je kunt ook contact opnemen met Staete Makelaars. De gegevens vind je hieronder.

Met hartelijke groet,
Team Steenenburg
Ga naar de website


cf802cde-70ad-7cbe-899d-ef6cb6bf551a.png
Heb je vragen?

Met deze nieuwsbrief ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot dit project. Mocht je vragen hebben over de woningen op Landgoed Steenenburg, dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. Telefoon: 0416-782 562, e-mail: nieuwbouw@staete.nl

Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden.