Aankondiging start verkoop 2e fase

24  november 2023

Beste geïnteresseerde,

Aanstaande maandag, op 27 november om 12:00 uur is het zover. Dan start de verkoop van de tweede fase van de wijk Gravin in Landgoed Steenburg! Dit exclusieve landgoed, gelegen tussen Drunen en Nieuwkuijk, heeft een rijke historie waardoor het hier historisch goed wonen is! Vanaf a.s. maandag heb je één week de tijd om je in te schrijven voor de diverse typen hofwoningen van jouw voorkeur zodat jij kans maakt op de laatste hofwoningen.

Vanaf vandaag vind je alle informatie over de 18 hofwoningen van de tweede fase, bouwnummers 29 t/m 46 op de website. In jouw accountomgeving is de brochure al te downloaden. Maandag worden de verkoopprijzen bekend gemaakt en zijn dan zichtbaar bij het aanbod. Ook wordt prijslijst beschikbaar in jouw accountomgeving

Inschrijven

Inschrijven voor deze laatste fase doe je met het digitale inschrijfformulier in jouw persoonlijke accountomgeving. Heb je nog geen account? Maak deze dan eenvoudig aan via de website wonenoplandgoed-steenenburg.nl.

Let op: een inschrijving voor fase 1 betekent niet automatisch dat je ingeschreven bent voor de tweede fase. Je zult je opnieuw moeten inschrijven om in aanmerking te komen.

 
Ga naar de website

Afsprakenmodule

Heb je vragen over het inschrijfformulier of over de documentatie op de website? Dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. De contactgegevens vind je hieronder. Het is ook nog mogelijk via de afsprakenmodule een afspraak te maken met Staete Makelaars. Bijvoorbeeld als je na het doornemen van de verkoopstukken nog vragen hebt.

De link naar de afsprakenmodule vind je hieronder. Het team nieuwbouwspecialisten van Staete Makelaars staat voor je klaar.
Ga naar de afsprakenmodule

Bekijk onze video

In onderstaande video nemen makelaars Hugo Finkers en Louise Vugts je mee over het landgoed. Ze laten je zien hoe historisch goed wonen op Landgoed Steenenburg gestalte krijgt.
 
Met hartelijke groet,
Team Landgoed Steenenburg


cf802cde-70ad-7cbe-899d-ef6cb6bf551a.png
Heb je vragen?

Met deze nieuwsbrief ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot dit project. Mocht je vragen hebben over de woningen op Landgoed Steenenburg, dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. Telefoon: 0416-782 562, e-mail: nieuwbouw@staete.nl

Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden.