Verkoopbrochure ligt voor je klaar

13 oktober 2023

Beste geïnteresseerde,

Het is je vast niet ontgaan. De verkoop van de hofwoningen in Gravin op Landgoed Steenenburg is gestart. In jouw persoonlijke omgeving op de website vind je alle documenten die je nodig hebt om je voor jouw droomwoning in te schrijven.

Wil je misschien toch nog even rustig de verkoopbrochure doorbladeren of heb je nog vragen over de woningen? Team Steenenburg staat voor je klaar! Morgen (14 oktober) tussen 11.00 en 13.00 uur ben je van harte welkom bij Staete Makelaars in Drunen om een brochure op te halen en je vragen te stellen.
Ga naar de website

Vragen?

Heb je vragen over wonen op Landgoed Steenenburg? Maak dan een account aan via de website www.wonenoplandgoed-steenenburg.nl. Of klik hieronder om naar de website te gaan. Met de chatfunctie kun je al je vragen stellen. Je kunt ook contact opnemen met Staete Makelaars. De gegevens vind je hieronder.
Met hartelijke groet,
Team Steenenburg


cf802cde-70ad-7cbe-899d-ef6cb6bf551a.png
Heb je vragen?

Met deze nieuwsbrief ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot dit project. Mocht je vragen hebben over de woningen op Landgoed Steenenburg, dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. Telefoon: 0416-782 562, e-mail: nieuwbouw@staete.nl

Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden.