Verkoop 1e fase hofwoningen gestart!

11 oktober 2023

Beste geïnteresseerde,

De verkoop van de eerste 28 hofwoningen in de Gravin op Landgoed Steenenburg is gestart! In jouw persoonlijke accountomgeving tref je bij 'documenten' nu de brochure aan! Verder zul je na het inloggen een downloadpagina aantreffen om de definitieve verkoopdocumenten te downloaden. Deze informatie zul je ook bij woningaanbod terugvinden. 

Inschrijving en toewijzing

Schrijf je uiterlijk 30 oktober vóór 10.00 uur in om jezelf kandidaat te stellen voor de hofwoning(en) van jouw voorkeur. Bij het woningaanbod tref je behalve de impressies en plattegronden, nu ook alle relevante verkoopdocumentatie aan.

Na de inschrijftermijn worden de hofwoningen toegewezen. We zullen de woningen kort na 30 oktober toewijzen. Mocht jou een woning zijn toegewezen, dan zal de makelaar hierna meteen contact met je opnemen.

Let op!


 
Alleen volledig ingevulde digitale inschrijfformulieren die uiterlijk op 30 oktober vóór 10.00 uur zijn ingediend, worden meegenomen in de toewijzing van de hofwoningen. 
 

Verkoopdocumentatie

Behalve online is de verkoopbrochure van de hofwoningen op Landgoed Steenenburg fysiek beschikbaar. Vanaf nu ligt deze op het kantoor van Staete Makelaars in Drunen voor je klaar.

Afspraak maken

Heb je vragen over het inschrijfformulier of over de documentatie op de website? Dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. De contactgegevens vind je hieronder. Het is ook nog mogelijk via de afsprakenmodule een afspraak te maken met Staete Makelaars. Bijvoorbeeld als je na het doornemen van de verkoopstukken nog vragen hebt. De link naar de afsprakenmodule vind je hieronder. Het team nieuwbouwspecialisten van Staete Makelaars staat voor je klaar.
 
Afsprakenmodule

Vragen?

Heb je vragen over wonen op Landgoed Steenenburg? Maak dan een account aan via de website www.wonenoplandgoed-steenenburg.nl. Of klik hieronder om naar de website te gaan. Met de chatfunctie kun je al je vragen stellen. Je kunt ook contact opnemen met Staete Makelaars. De gegevens vind je hieronder.
Met hartelijke groet,
Team Steenenburg
Ga naar de website


cf802cde-70ad-7cbe-899d-ef6cb6bf551a.png
Heb je vragen?

Met deze nieuwsbrief ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot dit project. Mocht je vragen hebben over de woningen op Landgoed Steenenburg, dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. Telefoon: 0416-782 562, e-mail: nieuwbouw@staete.nl

Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden.