Start voorverkoop hofwoningen Gravin op Landgoed Steenenburg

Goed nieuws! Op 15 september a.s. start de voorverkoop van de eerste hofwoningen van Landgoed Steenenburg. Vanaf dat moment kun je je voorkeur doorgeven voor één of meerdere hofwoningen van Gravin in het middengebied van Landgoed Steenenburg. Als ontvanger van onze nieuwsbrief ben jij één van de eersten met wie we dit mooie nieuws delen.

 
31 augustus, 2023

Beste geïnteresseerde, 

Goed nieuws! Op 15 september a.s. start de voorverkoop van de eerste hofwoningen van Landgoed Steenenburg. Vanaf dat moment kun je je voorkeur doorgeven voor één of meerdere hofwoningen van Gravin in het middengebied van Landgoed Steenenburg. Als ontvanger van onze nieuwsbrief ben jij één van de eersten met wie we dit mooie nieuws delen.Voor in je agenda:

Datum: Vrijdag 15 september a.s.
 
- Start voorverkoop hofwoningen Gravin -
Landgoed Steenenburg 


 

Voorverkoop: wat kan ik verwachten?

Als de voorverkoop medio september van start gaat, breiden we de website uit met:
  • een plattegrond met de locaties van fase 1;
  • sfeerbeelden van de woningen;
  • een prijsrange per woningtype.
Vanaf dat moment kun je één of meerdere woningvoorkeuren aan ons doorgeven.

Start verkoop eerste fase

De verkoop van de eerste fase start dit najaar. Houd je mailbox dus in de gaten, want als het zover is informeren we de ontvangers van deze nieuwsbrief het eerst. Bij de start verkoop zetten we alle verkoopdocumentatie online: de prijslijst, verkooptekeningen, de technische informatie én onze brochure met uitgebreide informatie. Dat is ook het moment dat je je woningvoorkeur(en) eenvoudig omzet naar een inschrijving voor een hofwoning van jouw keuze.
 
Ga naar de website
De zes types hofwoningen: 

Vragen?

Heb je tussentijds vragen over wonen op Landgoed Steenenburg? Maak dan een account aan via de website www.wonenoplandgoed-steenenburg.nl. Of klik hierboven om naar de website te gaan. Met de chatfunctie kun je al je vragen stellen. Je kunt ook contact opnemen met Staete Makelaars. De gegevens vind je hieronder.
Met hartelijke groet,
Team Steenenburg


cf802cde-70ad-7cbe-899d-ef6cb6bf551a.png
Heb je vragen?

Met deze nieuwsbrief ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot dit project. Mocht je vragen hebben over de woningen op Landgoed Steenenburg, dan kun je contact opnemen met Staete Makelaars. Telefoon: 0416-782 562, e-mail: nieuwbouw@staete.nl

Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (Hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden.