kroon

Wonen in Florentius en Isabella: een groene idylle op topniveau

De 54 luxe stijlappartementen Florentius en Isabella van Gouverneur staan straks middenin de monumentale omgeving van Landgoed Steenenburg. Een autoluwe, parkachtige omgeving waar je vanaf het Ridderspoor over de oprijlaan de exclusiviteit van jouw domein oprijdt. De kleinschalige appartementsgebouwen bieden je optimale vrijheid in alle geborgenheid. Hier woon je op niveau in een betoverende, groene idylle. 

Laat de hectiek van alledag achter je

Wie straks het terrein van Gouverneur op loopt of rijdt, komt vanuit de hectiek van alledag terecht in een betoverende idylle. Een sfeervolle omgeving, die onmiddelijk een gevoel van behaaglijke rust en optimale vrijheid oproept. Nadat je de oprijlaan achter je laat, rijd je rechtstreeks de verdiepte parkeergarage onder Florentius en Isabella in. Daar laat je de auto op zijn eigen plek achter en wandel je op je gemak naar de lift die je naar je appartement brengt. Krijg je bezoek? Ook daaraan is gedacht. Ook zij kunnen in de parkeergarage parkeren. 

De appartementen

Landgoed Steenenburg

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Achter de schermen zijn we gestart met de voorbereidingen van de Gouverneur. Hier verrijzen circa 120 appartementen in een betoverende groene omgeving. Wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!